webbb

My name: amir alias
My Fotopage: http://amiralias.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Nikon
Other: D80
Nikon
Friends:
jamil zain
Latest entry:Sobri dan Sue
Selamat Pengantin Baru utk Sobri dan Suhaila Wish both of you happy together all the time.I would like to freeze all my entry in this fotopages until postponement of Israel soldier from Gazza. May ALLAH bless all pelastin people. " Ya Allah...ko tetapkanlah iman saudara2 seagamaku di palestine dan lubnan, ko semarakkanlah semangat jihad mereka...ko tiupkanlah kekuatan rohani dan fizikal ke dalam diri mereka.. Ya Allah..bantulah mereka dalam menjalani kehidupan mereka....bantula... View this Fotopage entry
fp domain lookup
saupix ahmad
Latest entry:Maternity Photoshoot | Jamilah Ariff
boleh melintas langsung http://blog.saupixahmad.com/?p=3(disini) juga enjoy :-D saupix Photographer | designer Penang, Malaysia. +e-mail: saupix@yahoo.com +yahoo/msn ID: http://webmessenger.yahoo.com/?im=saupix(saupix) +hp: [6] 012.432.6857 © saupix.fotopages.com All images on this site are under the ownership & copyright of saupix.fotopages.com. All rights reserved View this Fotopage entry
ayarx oren
Latest entry:berpindah
sila ker http://ayarx.com/blog View this Fotopage entry
Eiman Aliff
Latest entry:Bersama eimanaliff jurufoto professional anda.......2009
Di tahun baru ini eimanaliff menyediakan pakej-pakej menarik untuk pasangan pengantin. Buat temujanji dan hadirkan diri untuk melihat sendiri fotofolio perkahwinan... ....................hangpa takkan frust punya............ ;-) Kunjungi G-15, Kompleks Dato' Kailan, Kepala Batas ..............................wow....! seronoknye..kahwen...... eimanaliff PROFESSIONAL PHOTOGRAPHER View this Fotopage entry
zam arjuna
Latest entry:??????
masih ku ingat rupenye username & paswed fotopages ni...sekian lama meninggalkn laman ni rupanya masih ada.Kepada anda yg membuka laman ni sila ke http://arjunarealfoto.blogspot.com atau facebook arjuna_alang@yahoo.com View this Fotopage entry
NAZRI AHMAD
Latest entry:Officially NAZRIAHMAD.COM
From NOW ON, all about NAZRI AHMAD Photography will be available here http://www.nazriahmad.com() Please click on the image and you will be redirect to www.nazriahmad.com NAZRI AHMAD [The Photographer] View this Fotopage entry
norazmi ibrahim
Latest entry:Muncul azmieibra 2009.
Assalamualaikum semua... setelah berhempas pulas untuk memuaskan hati semua kawan kawan dan jugak pelanggan pelanggan azmieibra.. maka muncul la satu lagi alam azmieibra untuk tahun ini... Ucapan jutaan terima kasih kepada yang memberi sokongan padu pada azmieibra selama ini... Di samping itu, ini adalah langkah azmieibra untuk maju setapak lagi di dalam bidang photography. Mulai saat dan tika ini... silalah lawati http://www.azmieibra.com untuk melihat hasil hasil azmieibra. Dengan ini, azmieib... View this Fotopage entry
Mieey Photography
Latest entry:Gelora Asmara Istana Cinta
Tarikh : 29 Nov 2008 Pengantin : Faizal & Hidayah Outdoor : Perkarangan Istana Anak Bukit Sultan Kedah Kali ini aku mendapat peluang untuk shooting di dalam perkarangan Istana Anak Bukit, DYMM TUANKU AL-HAJ ABDUL HALIM MU'ADZAM SHAH. Kesempatan di ambil bagi mempertingkatkan lagi teknik-teknik fotografi yang masih lagi dalam peringkat pembelajaran yang pastinya tiada penghujung. Bak kata pepatah, mencari ilmu biar sampai ke liang lahad. Buat pengantin, Selama... View this Fotopage entry
blacks photography
Latest entry:Pondok Buruk Punk5Hitam
Ahamdulillah...setelah sekian lama saya menyepi...kini saya kembali semula... Buat semua pelanggan2,teman2 dan pengunjung fotopages ni,pondok buruk baru Punk5Hitam kini telah dibuka http://deblacksdesign.com/blog/ Dengan ini resmilah penutupan fotopages ini anda semua bolehlah berkunjung ke pondok buruk saya yg baru utk melihat hasil2 kerja dan karya2 saya...Terima kasih buat semua yg membantu saya utk kembali bernyawa setelah mati buat seketika... Punk5Hitam View this Fotopage entry
Khairul & Ros Resepsi AUG 2007
khairuddin razak
Latest entry:Join Multiply
Your Friend khairuddin wants you to be his contact on Multiply. Check it out: http://multiply.com/si/jDUDRNdxAUT,ngRSH5rLyQ If you never want to be contacted by Multiply again, go to http://multiply.com/bl/jDUDRNdxAUT,ngRSH5rLyQ Report abuse: http://multiply.com/info/inquiry Privacy policy: http://multiply.com/info/privacy We haven't added your email address to any lists, nor will we share it with anyone at any time. Multiply Inc, 6001 Park of Commerce, Boca Raton, FL 33487, USA Copyright 2004-2009 Multiply... View this Fotopage entry
ibc
HISHAM M NOOR
Latest entry:Light Trail-Seberang Jaya,Penang
Light Trail di Seberang Jaya 12 Jul 2008 bersama-sama dengan Edan,Wapie,Saupix dan tukang tunjuk ajar Mr.Ayarq Oren. Gambar Pertama-Percubaan HDR dgn menggunakan Photomatix. Gambar Kedua-Percubaan yang Light Trail kurang menjadi. View this Fotopage entry
ZiE MaaG
Latest entry:"Mat Desa & Cik Yah"
Pada 10/01/2009 aku dan berbelas photographer senior and junior mengikuti pre-wedding shooting bermula dari Jetti Butterworth sampailah kat Padang Kota. OP dia ialah abg Silmi. Tajuk dan tema pre-wedding dia orang 'Desa turun town,terjumpa cinta dengan anak mami" dgn latar belakang 60an. Aku hanya dapat shoot sikit2 aje sbb ramai sgt pro yang dok sibuk ambik. Sambil2 dok belajar setting sendiri, ada gambar over dan underexpose. Takpalah hari tu aku ada belajar beberapa perkara yang baru. Kepad... View this Fotopage entry
abu bakar abdullah zawawi
Latest entry:Nite trail ngan geng2 camera kat kulim.bestttt.time kasih semua.
tepi2...bas lalu tuuuuu..... sekali lori datang pulak....tepiiiiiii....duk jauh2 sikit View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016